Lägg till och redigera poster

Expandera alla | Dölj alla

Lägg till poster från programmets huvudfönster

Redigera poster från programmets huvudfönster

Du kan även lägga till webbplatser, adresser och bankkort från webbläsaren. När du fyller i ett onlineformulär föreslår Kaspersky Password Manager att du sparar informationen i formuläret.

Kaspersky Password Manager uppmanar dig även att uppdatera posten om du:

Kaspersky Password Manager identifierar automatiskt webbplatsens domännivå och uppmanar dig att specificera autentiseringsomfattningen. Du kan spara ett konto för en webbplats och använda det för att logga in på webbplatsers underdomäner. Om du använder olika konton för andranivådomäner och underdomäner, kan du spara dem som separata poster.

Lägg till poster från ett webbläsarfönster